Looking for a job

Over ons

Wij zijn Temporales

Temporales is een recruitmentbureau voor Zuid-Europese professionals voor de Nederlandse markt. We zijn 8 jaar marktleider en specialist in het leveren van gekwalificeerde en gespecialiseerde professionals uit Zuid-Europa en Zuid-Amerika voor Nederland. We hebben kantoren in Utrecht, Madrid, Lissabon, Athene en ook in Zuid-Amerika.

We helpen jou graag bij het vinden van de beste mensen voor jouw organisatie. Voor een tijdelijk óf vast dienstverband. Zo bemiddelen we jaarlijks ruim 6000 mensen naar banen in de sectoren Logistiek, Horeca, Zorg en Techniek.

De perfecte match tussen de vraag van een bedrijf en de verwachtingen van onze mensen, daar zorgt Temporales voor. We brengen professionals in contact met vacatures in Nederland, Duitsland en België en zorgen voor elke stap van hun reis. Vanaf hun eerste stap naar de luchthaven tot hun eerste stap terug naar huis.

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen? Bel of mail direct!

We gaan graag op aanvraag op zoek naar datgene wat jij nodig hebt. We hebben een groot netwerk en komen met verrassende oplossingen. Bel of mail gerust. Dan kijken we samen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Telefoonnummer

+31 85 040 5250

Email

info@temporales.com

Neem contact met ons op

    Спасибо! Ваше сообщение отправлено.
    Отправка не удалась. Пожалуйста, исправьте ошибки и попробуйте еще раз.