Looking for a job

Temporales heeft de mensen voor jouw vacatures

Aangenaam! Wij zijn Temporales

Temporales is het recruitmentbureau voor Zuid-Europese professionals voor de Nederlandse markt. We zijn al 8 jaar marktleider en specialist in het leveren van gekwalificeerde en gespecialiseerde professionals uit Zuid-Europa en Zuid-Amerika voor Nederland. Zo bemiddelen we jaarlijks ruim 6000 mensen naar banen in de sectoren Logistiek, Horeca, Zorg en Techniek. We helpen jou bij het vinden van de beste mensen, voor een tijdelijk óf vast dienstverband.

Benieuwd naar onze drijfveren en filosofie? Ontdek het hier

Onze mensen

Waar haal je vandaag de dag nog goede werknemers vandaan? Temporales gelooft in een Europese arbeidsmarkt. Daarom plaatsen we al meer dan 8 jaar uitstekende professionals uit Zuid-Europa in Nederland. We helpen je groeien, met de juiste mensen aan boord.

Wil je meer weten over onze mensen? Ontdek het ​hier

Onze werkwijze

Temporales kijkt voorbij grenzen. We werven en selecteren professionals uit Zuid-Europa en Zuid-Amerika. Zij zijn goed geschoold, spreken Engels en hebben een Europees paspoort. Maar bovenal zijn ze ontzettend gemotiveerd om te werken, daar de kansen in Zuid-Europa beperkt zijn door hoge werkloosheid. Temporales regelt de selectie, het contract, de huisvesting en de begeleiding in Nederland. Voor ons een bewezen formule.

Benieuwd naar onze aanpak? Ontdek het hier

Onze mensen inzetten

Lees verder 

We zorgen voor de perfecte match tussen de vraag van een bedrijf en de verwachtingen van onze mensen. 

Logistiek

Horeca

Zorg

Techniek

Wij zorgen dat de professional goed landt

Letterlijk en figuurlijk. Wij begeleiden elke stap van thuisland tot de werkplek.

Huisvesting

We zorgen voor woonruimte en garanderen ‘single’ woonruimte. Dat betekent dat zij sowieso een eigen slaapkamer hebben. 

Vervoer

Wij begeleiden elke stap van hun thuisland naar hun nieuwe woonplaats. We vangen de professional op en maken hem of haar wegwijs in de nieuwe woonplaats. 

Onboarding

We geven tips en adviezen om de landing zo zacht én goed mogelijk te maken. Zodat de professional een vliegende start krijgt. 

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen? Bel of mail direct!

We gaan op aanvraag graag op zoek naar datgene wat jij nodig hebt. We hebben een groot netwerk en komen met verrassende oplossingen. Bel of mail gerust. Dan kijken we samen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Telefoonnummer

+31 85 040 5250

Neem contact met ons op

    Dank je! Je bericht is verzonden.
    Verzenden is mislukt. Corrigeer de fouten en probeer het opnieuw.