Looking for a job

Horeca personeel
gezocht?

Wij helpen je!

Gekwalificeerd horeca personeel

Temporales is hét recruitmentbureau voor horeca personeel uit Zuid-Europa voor de Nederlandse markt. De afgelopen 10 jaar hebben we met succes duizenden professionals geplaatst in verschillende sectoren.

Moeite met het zoeken van gemotiveerd horeca personeel? Temporales levert snel betrouwbare en gemotiveerde horeca professionals. Zo lossen wij jouw uitdagingen op! Onze mensen zijn goed getraind en opgeleid, spreken Engels, hebben een Europees paspoort en zijn op korte termijn beschikbaar.

Weten wat we voor jou betekenen? Neem contact op! 

Neem contact op 

Onze oplossing

Kies bij ons uit twee concepten: Recruitment en Detachering.

Temporales zorgt bij Recruitment voor de werving en selectie van het horeca personeel. Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan kies je voor Detachering. Hierbij zorgen wij voor goede huisvesting en nemen wij de professional(s) op contract. Dat betekent dat je de professional in loondienst is van Temporales. Zo is je risico gedekt!

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen? Bel of mail direct!

We gaan op aanvraag graag op zoek naar datgene wat jij nodig hebt. We hebben een groot netwerk en komen met verrassende oplossingen. Bel of mail gerust. Dan kijken we samen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Telefoonnummer

+31 (0)85 040 5250

Neem contact met ons op

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.